Szeméremsértőt fogtak el a mosonmagyaróvári rendőrök

2020. 04. 01., sze - 08:16
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 30 éves ukrán férfit szeméremsértés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Nyomozás indult a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon 2019. október 1-én, mivel bejelentés érkezett arról, hogy egy ismeretlen férfi szeméremsértő módon viselkedett egy nővel szemben a reggeli órákban. A nő a rendőrségen elmondta, hogy a Király utcában közlekedett gyalogosan, amikor felfigyelt arra, hogy egy kerékpáros, hátizsákos férfi követi. Amikor a biciklis a gyalogost utolérte, szeméremsértő módon fogdosni kezdte az asszonyt, majd elhajtott. Alig egy hónap elteltével - a fenti esethez hasonlóan - egy másik gyalogos nőt is inzultált egy szintén kerékpárral közlekedő férfi.

A mosonmagyaróvári nyomozók adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként beazonosították, majd 2020. március 31-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 30 éves ukrán állampolgárt. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd kétrendbeli szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmények elkövetését.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam