Szemtől szemben

2019. 04. 16., k - 10:57
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot azzal a férfival szemben, aki betört egy szórakozóhelyre.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. december 24-én 11 óra 30 perc körül, ami szerint egy hajdúnánási szórakozóhelyen egy gyanús személy tartózkodik. Az egyenruhások a helyszínre mentek és elfogták a férfit, akit ezt követően előállítottak a rendőrkapitányságra. A hajdúdorogi lakost a nyomozók kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a vendéglátó egység tulajdonosa, amikor kinyitotta a szórakozóhely bejárati ajtaját, szemben találta magát a gyanúsítottal. Amikor kérdőre vonta a tulaj, hogy mint keres az épületben, azt mondta, hogy meg szeretné venni a klubot.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelynek vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempészek Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés gyanúja miatt indult eljárás két magyar állampolgár ellen Csongrád-Csanád megyében. A sofőr és utasa három migránsnak nyújtottak segítséget.

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.