Szemtől szemben

2019. 04. 16., k - 10:57
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot azzal a férfival szemben, aki betört egy szórakozóhelyre.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. december 24-én 11 óra 30 perc körül, ami szerint egy hajdúnánási szórakozóhelyen egy gyanús személy tartózkodik. Az egyenruhások a helyszínre mentek és elfogták a férfit, akit ezt követően előállítottak a rendőrkapitányságra. A hajdúdorogi lakost a nyomozók kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a vendéglátó egység tulajdonosa, amikor kinyitotta a szórakozóhely bejárati ajtaját, szemben találta magát a gyanúsítottal. Amikor kérdőre vonta a tulaj, hogy mint keres az épületben, azt mondta, hogy meg szeretné venni a klubot.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelynek vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.