Szemtől szemben

2019. 04. 16., k - 10:57
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot azzal a férfival szemben, aki betört egy szórakozóhelyre.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. december 24-én 11 óra 30 perc körül, ami szerint egy hajdúnánási szórakozóhelyen egy gyanús személy tartózkodik. Az egyenruhások a helyszínre mentek és elfogták a férfit, akit ezt követően előállítottak a rendőrkapitányságra. A hajdúdorogi lakost a nyomozók kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a vendéglátó egység tulajdonosa, amikor kinyitotta a szórakozóhely bejárati ajtaját, szemben találta magát a gyanúsítottal. Amikor kérdőre vonta a tulaj, hogy mint keres az épületben, azt mondta, hogy meg szeretné venni a klubot.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelynek vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ruhaüzletből loptak

A budatétényi rendőrök a lakosság segítségét kérik a három nő azonosításához.

 

Rendőrnek adták ki magukat a csalók

A terézvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik magukat rendőrnek kiadva, majd hatósági intézkedést színlelve pénzt vettek el egy férfitól.

 

Gyerekgyilkosság Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon befejezték a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 6 éves szekszárdi kislány ügyében indított büntetőeljárást.