Szerszámokat lopott a besurranó

2019. 12. 23., h - 12:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt indult eljárás egy 49 éves bakonyoszlopi férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Az eljárás adatai szerint 2019. december 19-én éjfél előtt ismeretlen tettes az egyik veszprémi hotel nyitott bejárati ajtaján bement, majd egy emeleti raktárhelyiségből szerszámgépeket és azokhoz való tartozékokat lopott el százötvenezer forint összértékben.

Az adatgyűjtés eredményeként egy 49 éves bakonyoszlopi férfi került a rendőrség látókörébe. A feltételezett elkövetőt 2019. december 21-én gyanúsítottként kihallgatták, az ellopott szerszámokat pedig veszprémi tartózkodási helyén tőle lefoglalták, majd azokat 2019. december 23-án hiánytalanul visszaadták a sértett képviselőjének.

A 49 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Veszprémi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.