Szerszámokat lopott a besurranó

2019. 12. 23., h - 12:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt indult eljárás egy 49 éves bakonyoszlopi férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Az eljárás adatai szerint 2019. december 19-én éjfél előtt ismeretlen tettes az egyik veszprémi hotel nyitott bejárati ajtaján bement, majd egy emeleti raktárhelyiségből szerszámgépeket és azokhoz való tartozékokat lopott el százötvenezer forint összértékben.

Az adatgyűjtés eredményeként egy 49 éves bakonyoszlopi férfi került a rendőrség látókörébe. A feltételezett elkövetőt 2019. december 21-én gyanúsítottként kihallgatták, az ellopott szerszámokat pedig veszprémi tartózkodási helyén tőle lefoglalták, majd azokat 2019. december 23-án hiánytalanul visszaadták a sértett képviselőjének.

A 49 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Veszprémi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül próbálkozott

A határsértő jogellenesen jutott be Magyarország területére. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Négy határsértő Mórahalomnál

A csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fűrész 6

A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei elfogták a láncfűrészlopás feltételezett elkövetőit.