Szétbontott autóját zöldterületen sorsára hagyta volna

2021. 01. 22., p - 11:43
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A tolnai rendőrök egy 33 éves helyi férfi ellen indítottak eljárást hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt.

Egy közterület felügyelő értesítette a rendőrséget 2021. január 21-én arról, hogy Tolna külterületén ismeretlen személy gépjárműbontásból származó hulladékot – ülések, műanyag és kárpitos belső darabok, lámpatestek, törött szélvédők, lökhárítókat – tett le. Az egyenruhások a helyszínen elfogták az elkövetőt, majd előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 33 éves helyi férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, elmondta, hogy a szétbontott alkatrészeket egy közeli telepre vitte volna leadni, de mivel az nem volt nyitva, úgy döntött, hogy az út mellé leteszi.

Az elhelyezett tárgyak az összetételük miatt veszélyes hulladéknak minősülnek. Ellene hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.