Szolgálaton kívüli vadászat

2021. 01. 19., k - 08:34
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy váci nyomozó kérte kollégái közreműködését egy körözés alatt álló férfi elfogásához.

Rendőri hivatása mellett másik kedvenc elfoglaltságának, a vadászatnak akart hódolni 2021. január 17-én késő délelőtt egy váci nyomozó. Felszerelkezve indult az erdőbe, amikor a Hermány dűlőnél egy ismerősnek tűnő férfit vett észre. Se rokona, se barátja nem volt a szembejövő, sokkal inkább a körözési nyilvántartásból emlékezett rá. Míg értesített kollégáira várt helyben tartotta a 28 éves férfit, átadás után ment tovább eredeti úti célja felé, az egyenruhások pedig indultak a rendőrkapitányság előállító helyisége irányába utasukkal.

A 28 éves férfi ellen két körözés volt érvényben elfogásakor. A Váci Járásbíróság tartózkodási helyének megállapítása és elfogása érdekében körözte, a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja azért bocsátott ki ellene elfogatóparancsot, mert a jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését nem kezdte meg. A szabadidős nyomozó szemének és memóriájának hála, egyikkel sem lesz probléma.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.