Szomszédvitából súlyos testi sértés

2019. 05. 03., p - 09:58
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés 2019. május 2-án, miszerint a zalaegerszegi kórházban ellátásra jelentkezett egy nő, akit a szomszédja bántalmazott.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság rendőrei adatgyűjtést végeztek, és megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 33 éves helyi lakos gyanúsítható.

A nyomozás adatai alapján a két szomszéd között szóváltás alakult ki a házuk mögötti hátsó udvarrészen, a telkeiket elválasztó kerítés mellett elhelyezett kerti tóból kitermelt iszap miatt. A veszekedés során a 33 éves férfi a nála lévő ágvágóval egy alkalommal arcon ütötte a nőt, aki a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bántalmazó a bűncselekmény elkövetését elismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.

 

Elismerések augusztus 20-a alkalmából

Elismeréseket adott át állami ünnepünk alkalmából dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes 2019. augusztus 21-én a Rendőrségi Igazgatási Központban.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hat, ittas járművezetővel szemben folytatott.