Szomszédvitából súlyos testi sértés

2019. 05. 03., p - 09:58
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés 2019. május 2-án, miszerint a zalaegerszegi kórházban ellátásra jelentkezett egy nő, akit a szomszédja bántalmazott.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság rendőrei adatgyűjtést végeztek, és megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 33 éves helyi lakos gyanúsítható.

A nyomozás adatai alapján a két szomszéd között szóváltás alakult ki a házuk mögötti hátsó udvarrészen, a telkeiket elválasztó kerítés mellett elhelyezett kerti tóból kitermelt iszap miatt. A veszekedés során a 33 éves férfi a nála lévő ágvágóval egy alkalommal arcon ütötte a nőt, aki a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bántalmazó a bűncselekmény elkövetését elismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.