Táskájába rejtette az alkoholt

2019. 11. 18., h - 15:42
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárás egy 23 éves márkói férfi ellen.

Egy zirci áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. november 16-án 13 óra körül, hogy az üzlet alkalmazottjai bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyi rendőrőrs munkatársai megállapították, hogy az elkövető, egy 23 éves márkói lakos egy üveg több ezer forint értékű szeszes italt rejtett el a táskájába úgy, hogy arról előtte eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd fizetés nélkül akart távozni az áruházból.

 A férfit a rendőrök elfogták, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.