Taxizott, fizetett, majd a sofőr pénzével lelépett

2022. 01. 07., p - 11:59
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki rendőrök őrizetbe vettek egy 21 éves férfit, aki 70.000 forintot elvett az őt fuvarozó sofőr kocsijából.

Egy taxisofőr tett bejelentést a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. január 6-án a déli órákban, hogy a Szolnok belvárosában pár perccel korábban szállított utasa, aki azóta már elhagyta a gépjárművet, ellopta a gépkocsi két első ülése között elhelyezett 70.000 forintját. A járőrök személyismeretüknek köszönhetően a sértett elmondása alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, és rövid időn belül előállítottak egy 21 éves férfit a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A gyanúsítottként kihallgatott jogsértő beismerő vallomást tett. Elmondása szerint a pénzt már elköltötte.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a Budapesti VII. Kerületi Rendőrkapitányság, valamint Kisvárdai Rendőrkapitányság körözést rendelt el. A hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.     

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.