Tégla, kés és egy „vipera” is előkerült a verekedésben

2019. 08. 06., k - 10:29
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúhadházi rendőrök négy férfit vettek bűnügyi őrizetbe.

A rendőrségre 2019. augusztus 5-én 19 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy hajdúhadházi utcában többen összeverekedtek. A járőrök perceken belül a helyszínre mentek és elszámoltatták az öt férfit, majd előállították őket a rendőrkapitányságra. A nyomozás adatai szerint egy 45 éves apa és két fia összeszólalkozott két másik helyi lakossal, majd a vita egészen addig fajult, hogy verekedni kezdtek, amely során késsel is fenyegették egymást. A dulakodásban egy tégla, valamint egy „vipera” is előkerült. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a verekedésben az apa és fiai könnyű sérüléseket szenvedtek. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a két társaságot, akik közül egy 45, 38, 30 és egy 22  éves férfit bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Egy 21 éves fiú az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Illegális migránst fogtak el Nagylakon

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indul.