Telhetetlen volt a csaló

2020. 03. 31., k - 15:09
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

A rendőrségre 2020. március 30-án 17 óra körül tett bejelentést egy szekszárdi férfi arról, hogy anyósától egy ismeretlen nő az elmúlt héten – két részletben – csaknem másfél millió forintot csalt ki, és további 400.000 forint átadását várja az egyik helyi banknál.

A hozzátartozók együttműködésével, a helyszínre érkező egyenruhások igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt. A rendőrkapitányságra történt előállítását követően a nyomozók csalás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  A nő beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság folytatja.

A kicsalt pénz egy részét a rendőrök lefoglalták és a sértettnek visszaadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.