Temetőből lopott

2019. 04. 16., k - 08:39
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indult eljárás egy 40 éves monori férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2019 április 2-a és április 5-e között egy monori temetőben több emlékhelyet elhatároló kerítés vaskapuját eltulajdonította.

A monori nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. április 12-én monori otthonában elfogtak, majd előállítását követően gyanúsítottként kihallgattak.

"

A férfi ellen a további eljárást - szabadlábon hagyása mellett - a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály folytatja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megtámadták az éjjeliőrt

A budapesti rendőrök egy órán belül elfogták a négyfős társaság három tagját, negyedik társukat pedig délután, zuglói lakásából állították elő.

 

Őrizetbe vették a dílert

A vajszlói férfi gépkocsijában, illetve a lakásán megtartott kutatás során több mint 3 kilogramm kábítószert találtak a rendőrök.

 

Elismeréseket kaptak a fővárosi rendőrök

Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya nemzeti ünnepünk alkalmából jutalommal köszönte meg a rendőrök és rendvédelmi dolgozók munkáját.

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.