Térfigyelő vette fel a kifosztást

2018. 08. 17., p - 10:23
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A sértett párnaként hátizsákját használta, amit egy ismeretlen elkövető óvatosan kivett, és a táskával együtt – miközben a sértett tovább aludt – elment.

Kecskeméten, a Kodály Zoltán tér egyik padján aludt 2018. augusztus 14-én 0 óra 45 perckor egy 44 éves férfi. Párnaként hátizsákját használta, amit egy ismeretlen elkövető óvatosan kivett, és a táskával együtt – miközben a sértett tovább aludt – elment. Az alkalmi párnában a sértett személyes okmányai, készpénz, továbbá egy mobiltelefon és két töltő volt. A bűncselekményt a térfigyelő kamera rögzítette. A helyszín közelében a bokrok között előkerültek a sértett okmányai és az üres pénztárca is.

A nyomozók rövid időn belül beazonosították, és 2018. augusztus 16-án 2 óra 50 perckor őrizetbe vették a kifosztással gyanúsítható 22 éves tataházi lakost. A férfi kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. A kecskeméti rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.