Testvére adatait diktálta be a járművezetéstől eltiltott férfi

2020. 03. 08., v - 09:28
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 47 éves balassagyarmati lakost hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei 2020. március 7-én a reggeli órákban a város belterületén vontak intézkedés alá egy gépjárművezetőt. A sofőr az intézkedés során személyazonosságának igazolása végett egy útlevelet adott át, valamint többszöri kérdésre is az abban feltüntetett adatokat diktálta be. A rendőrök a nyilvántartás adatai alapján megállapították, hogy a 47 éves Á. Zsolt testvére nevére kiállított okiratot adta át, továbbá azt, hogy a férfit a Balassagyarmati Járásbíróság 2020. szeptember 8-ig a közúti járművezetéstől eltiltotta.

A férfit a rendőrök elfogták, előállították és közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, továbbá járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt ellene szabálysértési feljelentést tettek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai migrációs nyomás Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 59 határsértő Csongrád megyében éjszaka. A rendőrök 23 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 36 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.