Testvére haláláért felelhet

2021. 09. 03., p - 08:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárta a rendőrség az ügy vizsgálatát azzal a 41 éves esztergomi férfival szemben, aki ellen halált okozó testi sértés elkövetése miatt folyt büntetőeljárás.

Halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 41 éves férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint B. Zsolt 2020. március 11-én este egy esztergomi ingatlanban bántalmazta testvérét, aki ennek következtében elhunyt. Az eljárás során igazságügyi orvosszakértő is kirendelésre került, aki megerősítette, hogy ugyan a sértettnek voltak hetekkel korábban szerzett sérülései, azonban halálát a testvére által elkövetett bántalmazás okozta.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.