Tetten érték a betörőt

2018. 08. 08., sze - 07:34
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az udvarról való távozása során fogták el C. Istvánt a kecskeméti rendőrök.

Névtelen bejelentés érkezett 2018. augusztus 6-án 4 óra 32 perckor a Bács-Kiskun Megyei Tevékenység-irányítási Központba arról, hogy Kecskemét belvárosában egy ingatlan kerítésén egy férfi mászott át.

A járőrök néhány percen belül a helyszínre érkeztek, ahol azt tapasztalták, hogy az ismeretlen időközben betörte a ház ablakát, a szúnyoghálót letépte, és a házban értékeket készített össze azzal a céllal, hogy azokat magával vigye. Az egyenruhások a 37 éves férfit elfogták és előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra. C. Istvánt a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A férfi nem volt ismeretlen a nyomozó hatóság előtt. Ellene jelenleg is több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt van folyamatban nyomozás. 

1.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.