Tetten érték a betörőt

2018. 08. 08., sze - 07:34
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az udvarról való távozása során fogták el C. Istvánt a kecskeméti rendőrök.

Névtelen bejelentés érkezett 2018. augusztus 6-án 4 óra 32 perckor a Bács-Kiskun Megyei Tevékenység-irányítási Központba arról, hogy Kecskemét belvárosában egy ingatlan kerítésén egy férfi mászott át.

A járőrök néhány percen belül a helyszínre érkeztek, ahol azt tapasztalták, hogy az ismeretlen időközben betörte a ház ablakát, a szúnyoghálót letépte, és a házban értékeket készített össze azzal a céllal, hogy azokat magával vigye. Az egyenruhások a 37 éves férfit elfogták és előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra. C. Istvánt a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A férfi nem volt ismeretlen a nyomozó hatóság előtt. Ellene jelenleg is több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt van folyamatban nyomozás. 

1.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életveszélyesen megsebesítette volt barátnőjét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei kevesebb mint egy óra alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki életveszélyes sérülést okozott volt párjának. A BRFK emberölés kísérlete miatt folytat nyomozást a 38 éves férfival szemben.

 

Elfajult testvéri vita

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki egy vitát követően megszúrta fivérét Hejőkeresztúron.