Tetten érték a betörőt

2018. 08. 08., sze - 07:34
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az udvarról való távozása során fogták el C. Istvánt a kecskeméti rendőrök.

Névtelen bejelentés érkezett 2018. augusztus 6-án 4 óra 32 perckor a Bács-Kiskun Megyei Tevékenység-irányítási Központba arról, hogy Kecskemét belvárosában egy ingatlan kerítésén egy férfi mászott át.

A járőrök néhány percen belül a helyszínre érkeztek, ahol azt tapasztalták, hogy az ismeretlen időközben betörte a ház ablakát, a szúnyoghálót letépte, és a házban értékeket készített össze azzal a céllal, hogy azokat magával vigye. Az egyenruhások a 37 éves férfit elfogták és előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra. C. Istvánt a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A férfi nem volt ismeretlen a nyomozó hatóság előtt. Ellene jelenleg is több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt van folyamatban nyomozás. 

1.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismét járható a 47-es főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán, ahol korábban anyagi káros baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Teljes útlezárás a 47-es főúton

Anyagi káros baleset miatt teljes az útlezárás a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán. Az utazók a városon keresztül tudnak kerülni.

 

A külterületek biztonságáért

Nem kétséges: a nagyobb településekre nagyobb figyelem összpontosul, ami a biztonságot és a környezetvédelmet illeti.

 

Vetélkedő a börtönben

Elsőre talán bizarr jelenség, amint tömött sorokban, vidáman és izgalommal vonul 28 tizenéves és több tucat felnőtt a börtönbe.

 

Ne várj 72 órát!

Csak tavaly 21 483 eltűnés miatt indult körözés szerte az országban.

 

Kiállás a biztonság mellett

Középiskolásokkal közösen szervezett közlekedésbiztonsági flashmobsorozatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).