Tettenérés

2019. 04. 12., p - 11:24
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Vásárlás közben fogták el a fogyasztót és a dílert a rendőrök Oroszlányban.

Oroszlányban vett kábítószert H. Gergő egy 45 éves pusztavámi férfitól 2019. április 10-én. A két férfi egy autóban bonyolította le az üzletet, amikor a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és az Oroszlányi Rendőrkapitányság nyomozói rajtuk ütöttek. Mindkettejüket előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. H. Gergő ellen kábítószer birtoklása elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A terjesztő, N. János lakásán a rendőrök ezt követően kutatást tartottak, ahol mintegy 2,5 kilogramm kábítószergyanús anyagot és kábítószer fogyasztáshoz és termesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le. A férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. N. Jánost a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2019. április 12-én elrendelte letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.