Több emberen elkövetett emberölés kísérlete Dunaújvárosban

2019. 12. 19., cs - 08:25
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A 32 éves dunaújvárosi és a 20 éves adonyi bántalmazót a Fejér megyei rendőrök őrizetbe vették.

A nyomozás adatai szerint a két férfi 2019. december 17-én hajnalban megjelent a sértettek dunaújvárosi ingatlanánál, ahol a bejárati ajtót berúgták, majd a náluk lévő sodrófával, kalapáccsal és vascsővel tettleg bántalmazták az ott lakókat, akik közül az egyik férfi – az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján – közvetlen, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A bántalmazók cselekményüket csak akkor hagyták abba, mikor a többi lakótárs észlelte azt, ekkor az elkövetés eszközeit hátrahagyva a helyszínről elmenekültek. A rendőrök a bejelentést követő néhány órán belül a feltételezett elkövetőket – egy dunaújvárosi lakásban, illetve parkban – elfogták, előállították, és őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki. A Fejér megyei nyomozók előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására. 

..

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Halálos baleset a 8-as számú főúton

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött, öt személy megsérült, két fő életét vesztette Városlődnél, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.