Több emberen elkövetett emberölés kísérlete

2020. 02. 07., p - 13:30
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér megyei nyomozók őrizetbe vették a mezőszentgyőrgyi férfit.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. február 5-én indított eljárást több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt egy 36 éves mezőszentgyörgyi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi Mezőszentgyörgyön lovaskocsin utazott, amikor észrevette egy udvarban korábbi haragosát. A két férfi között szóváltás, majd dulakodás alakult ki korábbi nézeteltérésük miatt. A vita hevében az elkövető felkapta a lovaskocsin található vasvillát és azzal megütötte a sértettet, majd többször szúró mozdulatokat tett felé. A férfi próbálta a támadást elhárítani, de a keze így is megsérült. A sértett segítségére sietett a házban tartózkodó felesége, akit a támadó szintén megütött, felé is több szúró mozdulatot tett, majd a vasvillát két kézzel megfogta és a magatehetetlen nő felé szúrt. Az elkövető társaságában tartózkodó egyik személy a nőt a szúrás elől elrántotta.

1

A Fejér megyei nyomozók a 36 éves férfit elfogták és előállították a rendőrségre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt. Őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az illetékes bíróság elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.