Több garnitúra paplant adott el

2019. 10. 10., cs - 09:54
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Több százezer forint kárt okozott egy idős nőnek egy 24 éves salgótarjáni férfi.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság csalás és kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást S. Renátó 24 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. április 15. és május 2. közötti időben a megyeszékhely belterületén több alkalommal felkereste az időskorú, védekezésre képtelen sértettet és részére – összesen – hat paplangarnitúrát adott el több százezer forint értékben. A gyanúsított az időskorú nőtt esetenként a város egyik bankjába is elkísérte, ahol a sértett készpénzt vett fel a paplanok árának megfizetésére. A nyomozás során beszerzett szakértői vélemény alapján a gyanúsított a nőt megtévesztve, részére több százezer forint kárt okozott.

S. Renátót a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A tűzből kísérték ki azt a helyi férfit a simontornyai rendőrök, aki motorját akarta kitolni az égő ház teraszáról.

 

Azonosították a rendőrök

Először nem tulajdonított jelentőséget a szerinte mindennapos szituációnak, később szánta-bánta a közúti veszélyeztetést.

 

Marokkói migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.