Több garnitúra paplant adott el

2019. 10. 10., cs - 09:54
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Több százezer forint kárt okozott egy idős nőnek egy 24 éves salgótarjáni férfi.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság csalás és kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást S. Renátó 24 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. április 15. és május 2. közötti időben a megyeszékhely belterületén több alkalommal felkereste az időskorú, védekezésre képtelen sértettet és részére – összesen – hat paplangarnitúrát adott el több százezer forint értékben. A gyanúsított az időskorú nőtt esetenként a város egyik bankjába is elkísérte, ahol a sértett készpénzt vett fel a paplanok árának megfizetésére. A nyomozás során beszerzett szakértői vélemény alapján a gyanúsított a nőt megtévesztve, részére több százezer forint kárt okozott.

S. Renátót a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.