Több kilométert tekert, de így is elfogták

2018. 04. 20., p - 12:09
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Elekről lopott kerékpárt egy román férfi, akit Kardos külterületén fogtak el a rendőrök. A biciklit lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak.

A bejelentéstől számított három órán belül megtaláltak a rendőrök egy Elekről ellopott kerékpárt. A Gyulai Rendőrkapitányságra 2018. április 19-én, 9 óra 20 perckor tett bejelentést egy nő arról, hogy éjszaka, a házuk udvaráról ellopták a fia kerékpárját. A rendőrök azonnal rögzítették a bicikli vázszámát, valamint egyéb ismertető jeleit a körözési rendszerben és elkezdtek adatokat, információkat gyűjteni a lopásról. Közben a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei egy Szarvason elfogott férfit vittek Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe. A 44-es számú főúton visszafelé tartottak Szarvasra, amikor Kardosnál felfigyeltek egy kerékpárosra. Megállították és igazoltatták, majd ellenőrizték a kerékpárt. A körözési rendszer találatot jelzett, kiderült, hogy a férfi az Elekről ellopott biciklivel kerekezett a főúton.

A rendőrök a 36 éves román állampolgárt előállították, a Gyulai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. Kihallgatásán elismerte, hogy beugrott a ház kerítésén és ellopta a kerékpárt, állítása szerint Budapestre akart eljutni vele. A biciklit a rendőrök lefoglalták és átadták a fiatalember édesanyjának. 

kerékpárátadás Gyulai Rk. 2018. április 19.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvette a telefonját

Egy cselekvőképességében korlátozott fiatalember telefonját vette el egy magyarcsanádi fiú. A makói nyomozók a gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Vele szemben kifosztás miatt indult eljárás.

 

Garázdaság miatt keressük

Az újlipótvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

 

Garázdaság Gyálon

Egy közlekedési konfliktust követően bántalmazták egymást az érintettek és családtagjaik.