Több nőt is inzultált

2019. 10. 19., szo - 06:51
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki öt nővel szemben is szeméremsértő módon viselkedett.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. szeptember 24. és október 10. között öt nővel szemben viselkedett szeméremsértő módon Budapest XXI. kerületében. A férfi a kerület több forgalmas helyszínén szúrt ki egyedül sétáló nőket, akiket követni kezdett, majd fizikailag és verbálisan is inzultálta őket.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a csepeli rendőrök azonosították és 2019. október 18-án 5 óra 38 perckor a XXI. kerületi Kossuth Lajos utcában elfogták a 25 éves budapesti J. Krisztofort.

A férfit a rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol ötrendbeli szeméremsértés, kétrendbeli könnyű testi sértés és egyrendbeli becsületsértés vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.

 

Bíróság elé állhatnak a sorozattolvajok

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a két férfival és fiatalkorú társukkal szemben, akik több miskolci üzletből loptak el különféle árucikkeket.