Többször is betört a büfébe

2021. 07. 06., k - 09:16
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A 24 éves felsőpetényi férfit két órán belül elfogták a rétsági rendőrök.

A rendőrség ügyeletére 2021. július 5-én 0 óra 16 perckor érkezett bejelentés, miszerint az egyik felsőpetényi büfébe betörtek. A rendőrök a végrehajtott forrónyomos intézkedések eredményeképp két órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves helyi lakost.

A férfi a megalapozott gyanú szerint a bejelentést megelőzően az egyik felsőpetényi büfé hátsó ajtaját benyomta, oda bement, azonban a riasztó jelzése miatt onnan nem tulajdonított el semmit, elszaladt a helyszínről. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy a 24 éves helyi lakos június 29-én és július 2-án is bement a falatozóba, és a kasszából - összesen - 21.500 forint készpénzt lopott el.   

A Rétsági Rendőrkapitányság épületébe elállított férfit a nyomozók lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.