Többször szúrt

2018. 06. 04., h - 11:01
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A vasárnap hajnalban Vácon történt esettel összefüggésben a Pest megyei nyomozók egy 24 éves férfit vettek őrizetbe.

A nyomozás adatai szerint a 24 éves váci férfi 2018. június 3-án hajnalban bement egy váci családi házas ingatlan területére, a gyanú szerint azzal a céllal, hogy onnan különféle tárgyakat tulajdonítson el. Cselekménye elkövetése közben az otthon tartózkodó sértett megzavarta, ezt követően a férfi egy késsel többször megszúrta a hölgyet, majd a helyszínről elmenekült. A sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést is szenvedett a bántalmazás során.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a Váci Rendőrkapitányság járőre fogta el a helyszín közelében. A férfi a gyanú szerint egy ugyancsak 2018. június 3-án hajnalban Vácon történt betörés, valamint egy jármű önkényes elvétele kísérletével is összefüggésbe hozható.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztályának nyomozói a férfit emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Szatymaz közelében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.