Többször szúrt

2018. 06. 04., h - 11:01
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A vasárnap hajnalban Vácon történt esettel összefüggésben a Pest megyei nyomozók egy 24 éves férfit vettek őrizetbe.

A nyomozás adatai szerint a 24 éves váci férfi 2018. június 3-án hajnalban bement egy váci családi házas ingatlan területére, a gyanú szerint azzal a céllal, hogy onnan különféle tárgyakat tulajdonítson el. Cselekménye elkövetése közben az otthon tartózkodó sértett megzavarta, ezt követően a férfi egy késsel többször megszúrta a hölgyet, majd a helyszínről elmenekült. A sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést is szenvedett a bántalmazás során.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a Váci Rendőrkapitányság járőre fogta el a helyszín közelében. A férfi a gyanú szerint egy ugyancsak 2018. június 3-án hajnalban Vácon történt betörés, valamint egy jármű önkényes elvétele kísérletével is összefüggésbe hozható.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztályának nyomozói a férfit emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Budaörsi Rendőrkapitányságon.

 

Őrizetben a fiatalkorú

Indítványozzák letartóztatását a bátonyterenyei nyomozók a 17 éves mátraverebélyi fiúnak. 

 

Magára hívta a rendőröket

Egy debreceni autómosó alkalmazottjai vitték el azt az autót, amit a tulajdonosa azért hagyott ott, hogy kitakarítsák. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit.