Tolvaj Karcagon

2019. 11. 19., k - 11:14
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy karcagi lakos ellen. A 24 éves férfi még 2019. november 15-én 15 óra körül az egyik karcagi pénzintézetnél egy lezáratlanul hagyott kerékpárt tulajdonított el. A lopásról a sértett 2019. november 18-án tett bejelentést a rendőrségen. A tolvajt a kamerafelvételek elemzését követően azonosították, akit a rendőrök elfogtak és a Karcagi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az eljárás során megállapításra került, hogy a férfi ellen több tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt is indult eljárás, ezért gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellopott bicikli feltalálásra került, melyet a nyomozók a tulajdonos részére visszaadtak.    


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.