Tolvaj Karcagon

2019. 11. 19., k - 11:14
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy karcagi lakos ellen. A 24 éves férfi még 2019. november 15-én 15 óra körül az egyik karcagi pénzintézetnél egy lezáratlanul hagyott kerékpárt tulajdonított el. A lopásról a sértett 2019. november 18-án tett bejelentést a rendőrségen. A tolvajt a kamerafelvételek elemzését követően azonosították, akit a rendőrök elfogtak és a Karcagi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az eljárás során megállapításra került, hogy a férfi ellen több tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt is indult eljárás, ezért gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellopott bicikli feltalálásra került, melyet a nyomozók a tulajdonos részére visszaadtak.    


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.