Top 50-ből 8 év fegyházban letöltendő „karanténba”….

2020. 04. 29., sze - 06:15
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Fejvadászok a TEK közreműködésével fogták el a 39 éves körözött férfit.

A kihirdetett veszélyhelyzet ellenére a rendőrség továbbra is kiemelten kezeli a körözött személyek és veszélyes bűnözök felkutatását. Ennek eredményeként a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Alosztályának fejvadászai és a Terrorelhárítási Központ munkatársai 2020. április 28-án Poroszló területén fogták el a rendőrség által korábban közétett körözési listán a TOP 50-ben szereplő, és fegyveres elkövetőként számon tartott férfit.

A terheltet a bíróság 2014-ben fegyveres rablás elkövetése miatt jogerősen 8 év fegyházbüntetésre ítélte, azonban a szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg, társával együtt elrejtőzött.  

  

A most elfogott férfi és társa 2009-ben egy, a Budapest XXIII. kerületében található pénzintézetben az alkalmazottakat és a biztonsági őrt fegyverrel megfenyegette és a készpénz átadására kényszerítette. Ezt követően a megszerzett pénzzel és a biztonsági őrtől elvett fegyverrel távoztak.

 

Társát, Német Zsoltot a rendőrség továbbra is keresi.

 

Német Zsolt

Kérjük, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámokon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.