Tört és zúzott dühében

2021. 06. 25., p - 08:54
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Összeveszett barátnőjével az oroszlányi férfi, aki a heves indulatiban két autót megrongált és egy kukát felborított.

Haraggal és indulatokkal vált el barátnőjétől egy 31 éves férfi 2021. június 24-én éjszaka. Hazafelé tartott, de a dühét nem tudta csillapítani. Oroszlány egyik parkolójában egy szemeteskukát felborított, majd egy fém tárggyal két autót is megrongált. Mindkét személygépkocsi hátsó szélvédőjét betörte, az egyiknek még az oldalablakát sem kímélte. A nyomozók reggel helyszínelték a feldúlt részt, amikor megjelent M. István helyi lakos. A rendőrök már a helyszínen megállapították, hogy a bűncselekményt a 31 éves férfi követte el, így őt előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene rongálás és garázdaság miatt indult büntetőeljárás. Az elkövető a bűncselekményt beismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy fiatal pár az elkövető

A 22 éves férfinak és 18 éves élettársának közel tucatnyi lopásért kell felelnie. A kecskeméti rendőrök a tegnapi napon elfogták és őrizetbe vették a duó mindkét tagját.

 

Embercsempész Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés miatt indult eljárás egy német tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgár ellen aki, négy illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.