Tragédia Nagyfügeden

2017. 04. 02., v - 17:27
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy tüzivíztározóban vesztette életét két gyermek, testvérüket kórházban ápolják. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoz.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. április 2-án kora délután a három testvér egy Nagyfügeden lévő tüzivíztározóban szenvedett balesetet. Az eset során egy 3 éves és egy 5 éves fiúgyermek életét vesztette, a vízből kimentett 2 éves kisfiút a mentőszolgálat munkatársai mentőhelikopterrel kórházba szállították.

A rendőrök megkezdték a helyszíni- és halottszemlét, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vége a helyszínelésnek

Zavartalan a forgalom a Tatabánya lakott területén kívül történt halálos baleset helyszínén.

 

Halálos baleset Tatabányán

Két személygépkocsi ütközött össze Tatabánya lakott területén kívül. Az egyik autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.