Tüzet gyújtott

2020. 01. 19., v - 07:46
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy lakatlan szécsénkei ingatlanban okozott tüzet egy 37 éves helyi férfi.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 37 éves szécsénkei lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2020. január 16-án az éjszakai órákban az egyik szécsénkei lakatlan családi ház kamra helyiségében szándékosan tüzet gyújtott, mely átterjedt az ingatlan szomszédos helyiségébe is. A tüzet az időközben helyszínre érkező katasztrófavédelem munkatársai eloltották. Az eset során nem sérült meg senki.

A férfit a rendőrök rövid időn belül elfogták és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, továbbá vallomásában előadta, hogy korábban további másik három lakatlan ingatlanban is tüzet gyújtott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.