Tüzet gyújtott

2020. 01. 19., v - 07:46
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy lakatlan szécsénkei ingatlanban okozott tüzet egy 37 éves helyi férfi.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 37 éves szécsénkei lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2020. január 16-án az éjszakai órákban az egyik szécsénkei lakatlan családi ház kamra helyiségében szándékosan tüzet gyújtott, mely átterjedt az ingatlan szomszédos helyiségébe is. A tüzet az időközben helyszínre érkező katasztrófavédelem munkatársai eloltották. Az eset során nem sérült meg senki.

A férfit a rendőrök rövid időn belül elfogták és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, továbbá vallomásában előadta, hogy korábban további másik három lakatlan ingatlanban is tüzet gyújtott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.