Tywin szimatot fogott

2019. 08. 28., sze - 07:45
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók több mint egymillió forint értékű drogot találtak egy III. kerületi lakásban, miután elfogták a dílert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2019. augusztus 26-án délután III. kerületi lakásán elfogtak egy kábítószer-kereskedőt. A III. kerületi rendőrök a 44 éves budapesti B. Zoltán lakásában Tywin, a kábítószer-kereső kutya segítségével 24 gramm kábítószergyanús fehér port, illetve a hűtőben több mint 0,5 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrök a lakásból több mint hatszázezer forintot és valutát, valamint a kábítószer adagolásához, csomagolásához használt eszközöket foglaltak le. A kábítószer értéke meghaladja az egymillió forint.

A nyomozók B. Zoltánt előállították a III. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.