Udvarokra mászott be

2020. 08. 10., h - 13:21
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunhalasi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt időszakban több ingatlanból is lopott.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2020. augusztus 9-én 8 óra 48 perckor őrizetbe vettek egy 24 éves helyi lakost. A férfi a gyanú szerint elfogás előtti nap az egyik kiskunhalasi ház udvarára mászott be. Az ingatlan nyitott ajtaján bement és egy táskát lopott el, amiben készpénz, egy szemüveg és személyes okmányok voltak.

A gyanúsított több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

A nyomozók előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.  

 

 

A nyári melegben sokan nyitott ablak mellett alszanak, nappal nyitva tartják az ajtókat is. A betolakodó rovarok ellen a szúnyogháló megfelelő védelmet biztosít, de értékeik védelme szempontjából nem jelent megoldást. Javasoljuk, hogy nappalra, amikor nem tartózkodnak otthon, a legnagyobb meleg ellenére is zárják be az ablakokat, ajtókat.

Igaz a mondás: "Alkalom szüli a tolvajt", de az alkalmat ne Önök teremtsék meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fél tucat határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

A szolnoki rendőrök összehangolt sebességmérést hajtottak végre a 4. számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán 2020. szeptember 29-én, amelyben álló helyzetű és menetközben történő sebességmérést kombináltan végeztek.

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.