Új pszichoaktív anyaggal kereskedett

2019. 02. 23., szo - 07:05
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 54 éves férfit fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.  

A Szécsényi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást G. Gyula 54 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján megalapozott a gyanú arra, hogy az 54 éves férfi 2018 nyarától napjainkig több személynek kínált fel, illetve adott el olyan anyagot, amely az elsődleges szakértői vizsgálat alapján új pszichoaktív anyagnak minősül. Így megalapozott a gyanú arra is, hogy G. Gyula 2019. február 15-én az esti órákban Szalmatercs belterületén, az utcán három személy részére értékesített egy-egy adag új pszichoaktív anyagnak minősülő szert. A vásárlói kör feltérképezése az eljárás során folyamatban van. 

G. Gyula 2019. február 21-én 19 óra körül Szécsényben egy parkolóban, a személygépkocsijában ülő férfi részére készpénz ellenében négy alufóliába csomagolt fehér, por állagú anyagot adott át. A paketteket az ezt követő rendőri ellenőrzés során a két személy a földre, illetve a gépkocsijába dobta. A rendőrök G. Gyulát a helyszínen elfogták, az átadott anyagot lefoglalták.

A  rendőrkapitányságon a nyomozók az 54 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendhagyó rendőri ellenőrzés Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedési szakemberei Pünkösdkor kerékpáros bukósisakkal és egyéb láthatósági eszközökkel ajándékozták meg a kétkerekűek vezetőit a megyeszékhelyen.

 

Nyolc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.