Újabb embercsempészt fogtak el a szabolcsi nyomozók

2020. 06. 02., k - 13:46
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves férfit őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának munkatársai 2020. június 2-án nemzetközi elfogatóparancs alapján tiszaadonyi otthonában elfogtak egy 45 éves helyi lakost. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2019. június 16-án anyagi haszonszerzés érdekében segítséget nyújtott négy ismeretlen állampolgárságú migráns személynek, hogy az államhatárok illegális átlépésével Nyugat-Európába eljussanak. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi társait a közel egy évig tartó nyomozás eredményeként a szabolcsi rendőrök korábban már elfogták. A most elfogott embercsempészt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Száguldott

Nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét az a fiatalember, aki egy úttestre kidőlt fának ütközött autójával a 37-es számú főúton.

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.