Újabb három díler

2019. 03. 16., szo - 07:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti felderítők 80 millió forint értékű heroint, valamint kokaint foglaltak le, miután elfogtak egy szerb és két magyar kábítószer-kereskedőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói 2019. március 12-én 17 órakor Budapest III. kerületében, a Hatvany Lajos utcában elfogták a 43 éves budapesti Sz. Istvánt, miután kábítószert vásárolt továbbértékesítés céljából két férfitól. Sz. Istvánnál 216 gramm heroint találtak a rendőrök.

A nyomozók 40 perccel később Zuglóban elfogták a két dílert. A budapesti felderítők a három férfi lakásán kutatást tartottak, amelyek során több mint 1,3 kilogramm kokaint, 2,9 kilogramm heroint, 20 tablettát, közel 2,5 kilogramm kábítószer hígításához használt anyagot, valamint több mint másfél millió forintot és valutát találtak. A lefoglalt heroin, valamint kokain piaci értéke 80 millió forint.

A BRFK Felderítő Főosztály munkatársai a 65 éves szerb állampolgárt, a 64 éves budapesti I. Gyulát és Sz. Istvánt kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. március 15-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Taxikból lopott

A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalt, aki több taxi ablakát betörte és az autókból pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.