Újabb régiós körözési akció Budapesten – 41 körözöttet fogott el a BRFK

2019. 04. 05., p - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök az új típusú körözési akció második hullámában Terézvárosban, Pesterzsébeten és Soroksáron tartottak összehangolt akciót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a Bűnügyi Bevetési Osztállyal, valamint az érintett kerületek rendőrkapitányságaival együttműködve 2019. április 3-án három budapesti kerületben, Terézvárosban, Pesterzsébeten és Soroksáron tartott körözési akciót. Az idei évben bevezetett új típusú körözési modell második hullámában a fővárosi rendőrök három pesti kerületben tartottak összehangolt akciót, amelynek eredményeként összesen 41 körözöttet fogtak el. Az elfogott személyeket bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt, illetve szabadságvesztés megkezdésének elmulasztása miatt körözték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a következő időszakban is folytatja a régiós, több kerületet érintő közbiztonsági akciósorozatát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.