Újabb régiós körözési akció Budapesten - hetedik hullám

2019. 11. 30., szo - 07:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A fővárosi rendőrök ezúttal Újpesten, Újbudán, a XVIII. kerületben és Csepelen tartottak ellenőrzést és összesen 60 embert fogtak el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya, a Közrendvédelmi Főosztállyal, a Bűnügyi Bevetési Osztállyal és az érintett kerületek rendőrkapitányságának munkatársaival együttműködve 2019. november 28-án ismételten összehangolt és egyidejű ellenőrzést tartott. Az ellenőrzés súlyozottan Budapest négy kerületére koncentrálódott, de a rendőrök a főváros egész területén, valamint vidéken is hajtottak végre intézkedéseket.

A BRFK rendőrei összesen 60 embert fogtak el, akiket elsősorban bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetve szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt köröztek a hatóságok.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az elkövetkező időszakban is folytatni fogja a 2019-ben bevezetett körözési akcióit, amelynek hét hullámában eddig összesen 413 körözöttet fogtak el.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szlovák kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Felkészültek a tiszai zsaruk

Hatványozott belföldi forgalomra számít idén nyáron a Tiszai Vízirendészeti Rend­őrkapitányság (TVRK).

 

Új körzeti megbízotti iroda

Nyirádon ünnepélyes keretek között adták át az önkormányzat által felajánlott helyiséget a rendőrségnek.

 

Kutyatámadás Hernádkércsen

Nagytestű kutya támadt rá Hernádkércsen egy idős nőre. A rendőrség eljárást indított az állat gazdájával szemben.

 

Tisztelgés a tiszteknek

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának 102 hallgatója ünnepélyes keretek között, a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt tett tiszti esküt június 27-én délelőtt a budai Várban, a Kapisztrán téren.