Újra rendőrkézen

2020. 03. 31., k - 07:29
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Több besurranásos lopás írható a számlájára annak a nőnek, akit a komáromi rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek.

Egy komáromi hotel egyik szobájába surrant be a gyanú szerint P. Klára 2020. március 27-én éjszaka. Az 51 éves nő értékek után kutatott, majd a sértett válltáskájával távozott, amiben készpénz és bankkártya is volt. A tulajdonos, amint észrevette a lopást, bejelentést tett a rendőrségen. A komáromi rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és rövid időn belül azonosították, majd március 30-án elfogták az elkövetőt. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

P. Klára nem volt ismeretlen a nyomozók számára. Korábban több, hasonló jellegű bűncselekményt is elkövetett. Előfordult, hogy lakásból, de olyan is, hogy hotelból lopott készpénzt, illetve bankkártyát vagy iratokat. Legutóbb 2020 januárjában fogták el a rendőrök, és több rendbeli lopás elkövetése miatt őrizetbe vették.

Az 51 éves nőt ezúttal is őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.