Újszülött az autóbuszmegállóban, szülő a fogdán

2021. 10. 14., cs - 11:45
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói előterjesztést tettek a nő letartóztatásának indítványozására.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy fonyódi buszmegállóban mindössze egy takaróba és egy törülközőbe csavarva, teljesen elhagyatottan talált rá egy csecsemőre egy kutyát sétáltató pár 2021. október 10-én késő délután. Az újszülött kislány az életét egy lakossági bejelentésnek, a somogyi rendőrök gyors közbelépésének, és a mentők szakszerű ellátásának köszönheti. A nyomozók az adatgyűjtés során azonosították a 37 éves zalaegerszegi nőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki, azonban L. Marianna 2021. október 13-án feladta magát a megyei rendőr-főkapitányságon. A nyomozók az asszonyt emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

 

Az ügy részleteiről 2021. október 14-én dr. Szijártó István r. ezredes, bűnügyi megyei rendőrfőkapitány-helyettes számolt be sajtótájékoztató keretében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.