Ültetvényt számoltak fel

2018. 09. 06., cs - 19:58
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószer-ültetvényt számoltak fel szerdán reggel Úriban a BRFK nyomozói a Pest megyei rendőrökkel egy összehangolt rajtaütés során, amelyet követően egy dunakeszi férfit vettek őrizetbe az üggyel összefüggésben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve bűnügyi célú ellenőrzést tartottak 2018. szeptember 5-én reggel egy úri háznál. Az ingatlan területén egy cannabis ültetvényt találtak közel 100 tő, különböző fejlettségű növénnyel, továbbá a házkutatás során nagy mennyiségben korábban leszüretelt növények maradványait, a növények termesztéséhez szükséges eszközöket és vegyszereket, teljesítményfokozó szereket, valamint egy, az elsődleges adatok szerint 0,22-es kaliberű kispuskát és hozzá tartozó lőszereket is találtak és foglaltak le a rendőrök.

Az üggyel összefüggésben egy 47 éves férfit fogtak el a helyszínen, akit előállítását követően kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a Pest megyei nyomozók.

A férfit őrizetbe vették, ellene a további eljárást szakértők bevonásával a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Motorozzunk felelősséggel

A tavaszias időjárás beköszöntével egyre többen veszik elő a motorkerékpárokat. Már az első hétvégén történt sérüléses baleset Tolnában.