Utcán verte meg ismerősét, majd viperával támadt rá

2019. 05. 27., h - 08:47
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A perkátai férfit a dunaújvárosi rendőrök előállították és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 26-án hajnalban elfogtak és előállítottak egy perkátai lakost. A 37 éves férfi a gyanú szerint 2019. május 25-én este Perkátán, az Ady Endre utcában összetalálkozott egyik ismerősével, akivel már régóta haragban áll, és rövid szóváltást követően rátámadt a sértettre. Nagy erővel, ököllel többször arcon ütötte, majd a tarkóját és a hátát is verte, ettől a sértett az árokba esett. Ekkor a sértett barátnője és a közelben lévők a támadót felszólították, hogy hagyja abba cselekményét, ő azonban egy viperát vett elő ruházatából, amellyel a földön fekvő férfi lábát több alkalommal megütötte, majd a helyszínről elmenekült. A sértettet kórházba szállították. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként pár órán belül azonosították, és otthonában elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. május 26-án a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pozitív szonda

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Tatabányán.

 

Ittak és vezettek

A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott nagyobb bajt a két ittas járművezető.

 

Épületek felrobbantásával fenyegetőzött

Bosszúból hívta fel a 112 segélyhívó számát és két épület felrobbantásával is fenyegetőzött az a 63 éves férfi, akit az újpesti rendőrök egy hegyvidéki lakásban fogtak el.