Utcán verte meg ismerősét, majd viperával támadt rá

2019. 05. 27., h - 08:47
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A perkátai férfit a dunaújvárosi rendőrök előállították és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 26-án hajnalban elfogtak és előállítottak egy perkátai lakost. A 37 éves férfi a gyanú szerint 2019. május 25-én este Perkátán, az Ady Endre utcában összetalálkozott egyik ismerősével, akivel már régóta haragban áll, és rövid szóváltást követően rátámadt a sértettre. Nagy erővel, ököllel többször arcon ütötte, majd a tarkóját és a hátát is verte, ettől a sértett az árokba esett. Ekkor a sértett barátnője és a közelben lévők a támadót felszólították, hogy hagyja abba cselekményét, ő azonban egy viperát vett elő ruházatából, amellyel a földön fekvő férfi lábát több alkalommal megütötte, majd a helyszínről elmenekült. A sértettet kórházba szállították. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként pár órán belül azonosították, és otthonában elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. május 26-án a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül és csapatban

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban több lopást és betörést követett el Szolnokon.

 

Keressük Budai Helénát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnése kapcsán.

 

Körözték

A monori rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben.

 

Családi házba tört be

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a fiatalkorút.

 

Karja bánta

A Bonyhádi Rendőrkapitányság súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 38 éves férfival szemben.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.