Útonálló tolvaj

2018. 02. 06., k - 10:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Azonosították és elfogták azt a törteli férfit, aki az elmúlt egy hónap során, kerékpárral vagy gyalogosan közlekedő sértettek értékeit lopta el ceglédi utcákban.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy törteli férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a 23 éves férfi 2018. január 8-án kora reggel, egy Cegléd belterületén lévő utcában a kerékpárral közlekedő sértett elé ugrott. A sértett kerékpárját lefékezte, majd a férfi ekkor a bicikli csomagtartókosarában lévő táskát, benne személyes iratokkal, mobiltelefonnal és készpénzzel, magához vette és azzal elmenekült.

A ceglédi nyomozók adatgyűjtést végeztek, amelynek során azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2018. február 5-én törteli lakhelyén fogtak el. A férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során megállapították, hogy további négy, hasonló jellegű bűncselekmény elkövetésével is összefüggésbe hozható a személye.

A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szeméremsértő

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást a 41 éves férfival szemben.

 

Lefoglalt fegyverek

Több lőfegyvert foglalt le egy miskolci férfitól a rendőrség, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen végrehajtott akciójában.