Ütötte és rúgta a fiatalkorút

2019. 05. 15., sze - 08:42
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy kislángi lakossal szemben.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy 27 éves férfi ellen.

A gyanúsított 2018. május 13-án délután Kislángon kerékpározott, majd a Sándor utcában szóváltásba keveredett egy 16 éves fiúval, akit megütött, és a nyakát megfogta. A fiatalnak sikerült a szorításból kiszabadulnia, és kerékpárjára ülve elhajtott. A férfi utánafutott, elérte a bicajost, akit rugdosni kezdett, ettől a sértett a földre esett. Gyanúsított a földön fekvő fiút tovább ütötte és rugdosta.

A székesfehérvári nyomozók a bántalmazót garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki részletes beismerő vallomást tett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a székesfehérvári rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.