Üzemanyag nélkül nem megy

2018. 08. 18., szo - 16:55
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A pesterzsébeti rendőrök 25 percen belül elfogták azt a két férfit, akik elloptak egy autót, de menet közben elfogyott az üzemanyaguk.

Egy férfi kért segítséget a rendőröktől 2018. augusztus 18-án 3 órakor, mert Budapest XX. kerületéből, a Kassa utcából két ismeretlen ellopta az autóját.

A pesterzsébeti járőrök 25 perccel később a XX. kerületi Klauzál utcában megtalálták az autót és a két férfit, akik az út szélén leálltak, mert kifogyott az autóból az üzemanyag.

A rendőrök a két budapesti elkövetőt, a 30 éves J. Rolandot és a 40 éves Sz. Pétert elfogták, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol – őrizetbe vételük mellett – lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közúti szűrés

Öt ittas sofőr okozott közúti közlekedési balesetet Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az év harminchetedik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

Betörés közben érték tetten

A gödöllői rendőrök egy 19 éves férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint az elmúlt napokban több betörést is elkövetett Gödöllő és Bag területén.

 

Kamionban bújt meg

Egy külföldi férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Más bankkártyáját használta

Csalás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 37 éves nemesszalóki lakos ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

Baleset az M6-os autópályán

Ercsi térségében szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi, ezért a főváros felé vezető oldalon forgalomkorlátozásra kell számítani.