Üzemanyagtöltő állomásra ment be

2021. 12. 22., sze - 11:55
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zalalövői Rendőrőrs munkatársai a helyszín közelében fogták el az 51 éves bolgár férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. december 21-én 21 óra után, hogy Bagodon az üzemanyagtöltő állomás riasztója jelez. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és megállapították, hogy egy ismeretlen személy betörte a kút épületének ablakát, és oda bement, felfeszítette a pénztárgépet, de a riasztórendszer megzavarta, és elmenekült.

A helyszíntől körülbelül 500 méterre a rendőrök ellenőrzés alá vontak egy személygépjárművel közlekedő férfit, aki zavartan viselkedett, valamint a biztonsági kamera felvételei alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Ezt követően az 51 éves bolgár férfi autóját átvizsgálták, és ott feszítővasat, fejlámpát, maszkot, drótvágót és nagyobb csavarhúzókat találtak.

A Zalalövői Rendőrőrs egyenruhásai az elkövetőt elfogták, előállították, majd lopás bűntett kísérlet elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.