Vádemelést javasolnak a rendőrök az orvhalásszal szemben

2020. 05. 23., szo - 08:41
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Gárdonyi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 73 éves baracskai lakossal szemben folytatott.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. november első napjaiban Velence egyik csónakkikötőjének közelében, a nádasban tiltott módon – nádszálra erősített damilos horog használatával - halászott. A halőrök fedezték fel a jogosulatlanul kirakott halászati eszközt, és visszatérően ellenőrizték a környéket, hogy tetten érjék az elkövetőt.

A rendőrök 2019. november 9–én délelőtt, a halőrök bejelentésére elfogták a feltételezett tettest, akit előállítottak a rendőrségre, és orvhalászat vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.