„Varázsdohányt” árultak

2020. 08. 11., k - 05:00
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci rendőrök három férfit vettek őrizetbe és hallgattak ki gyanúsítottként.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három helyi férfival szemben.

A gyanúsítottak 2020. augusztus 6-án történt elfogásukat megelőzően Miskolc város területén új pszichoaktív anyaggal, „varázsdohánnyal” kereskedtek.

A rendőrök elfogásukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a három férfit, majd őrizetbe vételükről határoztak, és előterjesztéssel éltek letartóztatásuk indítványozására is.

Az eset kapcsán a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja annak lehetőségét is, hogy egy, a közelmúltban történt haláleset esetlegesen összefüggésbe hozható-e ilyen, vagy más típusú kábító hatású anyag fogyasztásával.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek, és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, tragikus kimenetelű lehet.

Kép2Kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt határsértő Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.