Varázsdohányt fogyasztottak és árultak a gyanú szerint – elfogták őket a VIII. kerületi rendőrök

2021. 01. 18., h - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A nyomozók két nőt és egy férfit vettek őrizetbe.

Lakossági bejelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, hogy Budapest VIII. kerületében bódult személyek vannak.

A bejelentés kapcsán a VIII. kerületi nyomozók három embert azonosítottak, akik a gyanú szerint nemcsak fogyasztották, hanem kereskedtek is a varázsdohány fantázianevű szerrel.

A 29 és a 30 éves budapesti nő, valamint a 23 éves budapesti férfi lakásán közel 200 gramm tiltott anyagot, pénzt és telefonokat foglaltak le.

A két nőt és a férfit a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

​ 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!