Városnézés céljából érkezett Hajdúszoboszlóra

2016. 03. 29., k - 14:16
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A megalapozott gyanú szerint a férfi több szállodában álnéven foglalt szobát, majd fizetés nélkül távozott. A rendőrök vádemelést javasolnak ellene.

Egy hajdúszoboszlói szálláshely alkalmazottja tett bejelentést 2015. augusztus 2-án 11 óra 30 perc körüli időben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy egy férfi a hotelben szobát foglalt, amelyet nem fizetett ki, hanem távozott onnan. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínre mentek és megállapították, hogy a férfi egy éjszakára szobát vett ki a hotelban, ahol a minibárból több italt elfogyasztott, majd fizetés nélkül távozott és máshol keresett szállást magának. A járőrök adatgyűjtést végeztek a közelben található szállodákban, amelyek közül az egyikben megtalálták N. Zsoltot, aki addigra más nevet megadva ismét szobát foglalt magának. A rendőrök a 27 éves férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Az egri lakos kihallgatásakor elmondta, hogy otthonából városnézés céljából érkezett Hajdúszoboszlóra, de nem volt pénze, ezért úgy döntött, hogy szállást vesz igénybe, ahol ételt, italt fogyaszt, majd fizetés nélkül távozik onnan.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján N. Zsolt megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2015. július 29. és 2015. szeptember 2. között, Tiszafüreden, Hajdúszoboszlón, Hévízen és Gyulán további kilenc szállodában vett igénybe álnéven különböző szolgáltatásokat, amelyekért nem fizetett.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az egri férfi ellen a csalás vétség és hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

Egy tehergépjármű műszaki mentése miatt Martonvásár közelében, a Balaton irányába vezető oldalon forgalomkorlátozásra és lassú haladásra számítsanak a gépjárművezetők!

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.