Vascsővel és bottal bántalmazták a sértettet

2021. 08. 12., cs - 06:55
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A bátonyterenyei rendőrök a helyszín közelében elfogták a 21 éves férfit és fiatalkorú társát.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. augusztus 11-én 12 órakor érkezett bejelentés, miszerint Mátraverebély belterületén, az utcán többen verekednek. 

A járőrök a helyszín közelében a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves és 16 éves helyi lakosokat elfogták.

A bejelentést megelőző időben Mátraverebélyben, a Vasút úton hangos szóváltást követően a 21 éves férfi egy vascsővel, míg fiatalkorú társa egy bottal többször megütötte ismerősét. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett.    

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállított férfit és fiatalkorút a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.