Vascsővel kereste igazát

2017. 10. 09., h - 05:00
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a solymári férfit, aki Pilisszentivánon bántalmazta a sértettet és autókat rongált meg.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás testi sértés bűntett kísérlet, önbíráskodás bűntett, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Péter solymári lakos ellen.

 

A nyomozás adatai szerint a 24 éves férfi 2017. október 5-én 12 óra körüli időben megjelent egy pilisszentiváni ingatlannál, ahol korábbi sérelmei miatt egy vascsővel bántalmazta a sértettet. Ezt követően a helyszínen több gépkocsit megrongált, majd elmenekült onnan. A rendőrök egy órán belül felkutatták és elfogták a férfit, akivel szemben előállítását követően, zavart viselkedése miatt kábítószer-gyorsteszt került alkalmazásra, amely pozitív eredményt mutatott.

 

Sz. Pétert kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2017. október 8-án elrendelt.

 

A gyanúsítottal szemben a további eljárást – szakértő bevonásával – a Budaörsi Rendőrkapitányság folytatja.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Az ünnepi rendezvényeket és megemlékezéseket a rendőrség biztosította.

 

Baleset az M7-es autópályán

Két gépjármű ütközött össze Székesfehérvár térségében, a főváros felé vezető oldalon, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani.