Verekedéshez vezetett a vita

2020. 03. 18., sze - 08:58
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Két család tagjai bántalmazták egymást Mosonmagyaróváron.

A nyomozás adatai szerint Mosonmagyaróváron, a Szent István király úton korábbi konfliktusból eredő vita fajult tettlegességig 2020. március 17-én 12 óra körül. A bántalmazás résztvevői ököllel, sodrófával és mazsorettbottal ütötték egymást és a konfliktus során egy személygépkocsit is megrongáltak.

Az elkövetőket az intézkedő rendőrök elfogták és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók ezidáig négy férfit hallgattak ki csoportosan, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.